Marta Szydłowska
Tadeusz Mikoś
AGH na ratunek Smoczej Jamie
Anna Lekka
100 pomysłów na ciasta bez pieczenia
red. Lech Tkaczyk
Kuchnia ukraińska i inne kuchnie kresowe A4 BR
Krzysztof Szymański, Sławek Kalkraut
Men with the Pot: książka kucharska
Barbara Jakimowicz-Klein
Sałatki dla dbających o zdrowie
Laura Zavan
Kuchnia włoska krok po kroku w.3
Marianne Magnier-Moreno
Ciasta i desery krok po kroku w.4
Toby Amidor
Kuchnia na odporność. 101 prostych przepisów
Izabella Wit-Kossowska
Tom Yum. Moja podróż. Mój smak. Tajlandia
Marta Skorupska
Ramen. Moja podróż. Mój smak. Japonia
Katarzyna Gintrowska
Szybkie słodkości. 106 przepisów na ciasta..
Paul Saladino
Dieta karniwora Książka kucharska
Tomasz Strzelczyk
Oddasz fartucha w.2023
Michalina Dudowicz
Fleksitarianizm. Zielona kuchnia bez wyrzeczeń
Robert Winckiewicz
Domowe wędliny tradycyjne i myśliwskie..
Carla Bardi
Notatnik kulinarny: Makarony
Odile Redon, Francoise Sabban, Silvano Serventi
Sztuka kulinarna w średniowieczu
Lightning Bolt Press
Najlepsza książka kucharska KETO
Wioleta Błazucka