-10%
Dostępność: Brak


Fachowe porady i wskazówki pozwalające zmniejszyć wydatki na jedzenie bez utraty jakości, ilości i smaku - tabele produktów sezonowych, podstawowe przepisy oraz pożyteczne metody przechowywania i mrożenia jedzenia, pomagające najkorzystniej spożytkować zakupione produkty. Ponad 200 inspirujących przepisów na tanie, ale pyszne zupy, przystawki, główne dania i desery - delektuj się niemal za darmo sycącą zupą z ciecierzycy, zapiekanką z cukinii i ziemniaków lub jagnięciną duszoną z fasolką szparagową i cebulą czy puddingiem czekoladowym z rumowym kremem budyniowym.

Dokładne instrukcje, towarzyszące każdemu etapowi przygotowywania potrawy, przedstawione na ponad 800 zdjęciach. Prosty klucz pokazujący szacunkowy koszt każdej potrawy, dzięki czemu łatwo wybierać, planować i łączyć poszczególn...
  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: Bellona
  • Rodzaj okładki: oprawa twarda
  • Data premiery: brak informacji
  • Liczba stron: 256
  • Wymiary: 230x300 mm
  • EAN: 9788311114036

  Aktualnie niedostępny

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45