Domowa spiżarka. Polskie owoce i warzywa
Podzieliliśmy niniejszą książkę na dwa działy, w których prezentujemy różnorodne sposoby wykorzystania w kuchni owoców z polskich sadów i ogrodów oraz warzyw z rodzimych upraw. Pomysłów jest wiele np. prozaiczne jabłka podasz w wersji fit jako smoothie z dodatkiem imbiru, na słodko w formie szarlotki, na święta jako nadzienie do kaczki lub w środku zimy - kiszone w słoiku. Oprócz przepisów służymy też radą jak i kiedy kupować, w jaki sposób przechowywać, czym różnią się poszczególne odmiany. Całość będzie nieocenioną pomocą dla początkujących, a i bardziej doświadczeni znajdą także coś dla siebie.
- Autorzy: praca zbiorowa
- Wydawnictwo: Olesiejuk Sp. z o.o.
- Rodzaj okładki: oprawa: twarda
- Data premiery: brak informacji
- Liczba stron: 160
- Wymiary: 19,5x24 cm
- EAN: 9788327432896