
Konfekty, morselki, syropy i inne zdrowe łakocie..
Marek Ellnain doktor farmacji na co dzień pracujący w aptece zaadaptował je do czasów współczesnych, a także uzupełnił o praktyczne wskazówki i zdjęcia. W pracy nad książką pomogła mu żona, Roksana matematyczka z kulinarną pasja.
Do wykonania przepisów wystarczy standardowo wyposażona kuchnia. Większość surowców mamy we własnej spiżarni, albo możemy kupić w dobrych sklepach zielarsko-medycznych. Nie potrzeba też specjalnych umiejętności kulinarnych. Każdy przepis opisywany w tej książce został wykonany, wypróbowany i zastosowany, mamy więc pewność, że przy odrobinie z...
- Autorzy: Marek Ellnain
- Wydawnictwo: Gaj
- Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
- Data premiery: 2021-11-09
- Liczba stron: 112
- Wymiary: 240x170 mm
- EAN: 9788363537760