
Dzieci gotują. Wiosna
Gdy dzień się wydłuża, a niskie zimowe temperatury zastępuje wiosenne ciepło, budzą się w nas nowe siły i pomysły.
Cieszą widoki świeżej zieleni, kwitnące sady, kolorowe przydomowe ogródki i NOWALIJKI.
Delikatne szparagi, surowe kalarepki, chrupiące marchewki, słodki jak cukierki groszek wyznaczają smaki wiosny.
Gdy dodamy do tego bogactwo kiełków, zielone koktajle na bazie świeżych liści, np. mięty czy szpinaku,
sałatki z dodatkiem CHWASTÓW, to wiosenne menu może zaskoczyć i zadowolić naprawdę każdego.
W kwietniu na straganach pojawia się do niedawna nieco zapomniany rabarbar, można od razu włączyć go do swojej diety.
A potem czas na agrest i TRUSKAWKI niekwestionowany owocowy przebój wiosny.
Są dostępne od rana do wieczora, w dni powszednie i świąteczne, na każdym rogu i bezwzględnie trz...
- Autorzy: Marzena Wieczorek , Katarzyna Śliwińska
- Wydawnictwo: DEMART
- Rodzaj okładki: brak informacji
- Data premiery: brak informacji
- Liczba stron: 80
- Wymiary: brak informacji
- EAN: 9788379124671