-10%
Dostępność: Bardzo mało < 5 (Wysyłka w 3-5 dni roboczych)

Sery dzielimy na świeże, fermentowane igotowane. Mają one zalety mleka iniezaprzeczalną nad nim przewagę - są lepiej przyswajalne. Sery są przede wszystkim źródłem białka imogą pod tym względem konkurować zmięsem, są także bardzo ważnym źródłem wapnia.Dania zserów itwarogów to propozycja dla wszystkich miłośników tych wyrobów. Znajdują się tu informacje orodzajach serów, sposobie ich przygotowywania, aprzede wszystkim wykorzystania wróżnego rodzaju daniach, jak choćby plackach, zapiekankach, zupach, sałatach czy ciastach.
  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: Dragon
  • Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
  • Data premiery: brak informacji
  • Liczba stron: 48
  • Wymiary: 13,5x21 cm
  • EAN: 9788362976690

8,00 zł

7,20 zł

- 1 +

Darmowa dostawa od 199,89 zł

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45