-10%
Dostępność: Brak

Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru.
Otwórz okno na kulinarny świat, pełen nowych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia.
Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem! Naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej zdrowej wolności. Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka znanego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co? Dasz się namówić ...
  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: Rebis
  • Rodzaj okładki: oprawa: twarda
  • Data premiery: 2017-04-11
  • Liczba stron: 312
  • Wymiary: 19x25 cm
  • EAN: 9788380621343

  Aktualnie niedostępny

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45