Dostępność: Brak

Tradycyjny kotlet mielony? Nuuuda! Czas przełamać rutynę. Z mięsa
mielonego można przecież przygotować także gołąbki, pulpeciki, pieczeń
rzymską i rozmaite odmiany tatara. Warto wybrać się w kulinarną podróż
po kartach tej książki - czeka tu grecka musaka, meksykańskie chilli,
chorwackie ćevapčići i wykwintne jajko po szkocku. Wśród 100 przepisów
znajdziesz te odpowiednie na codzienne obiady (polecamy zapiekankę
chłopską!) oraz na specjalne okazje - mus z piersi indyka i krokiety
cielęce ze szpinakiem na pewno zasmakują gościom.
  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rodzaj okładki: oprawa twarda
  • Data premiery: brak informacji
  • Liczba stron: 128
  • Wymiary: 16,5x24 cm
  • EAN: 9788377070369

  Aktualnie niedostępny

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45