-10%
Dostępność: Mało < 20 (Wysyłka w 3-5 dni roboczych)

Przedstawione w tej książce giny podzielono na trzy kategorie tradycyjne, współczesne i innowacyjne kierując się ich związkiem z tradycją, metodami produkcji oraz wykorzystanymi w produkcji roślinami aromatyzującymi. Wzięto też pod uwagę charakter trunków i ich źródła inspiracji. Klasyfikacja ginu jest tematem kontrowersyjnym, wzbudza częste dyskusje ekspertów, ponieważ jego podział na kategorie, szczególnie w Europie i Stanach Zjednoczonych, jest bardzo ogólny. Tymczasem wciąż powstają nowe typy ginu, innowacyjne pod względem stylu czy metod produkcji, które trudno jednoznacznie zaklasyfikować.
  • Liczba stron: 144
  • Wymiary: 16,5x25 cm
  • EAN: 9788327464101

29,99 zł

26,99 zł

- 1 +

Darmowa dostawa od 199,89 zł

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45