-10%
Dostępność: Brak

Zioła i kwiaty nadają potrawom wyjątkowy charakter risotto z cytryną i miętą nie jest banalnym dodatkiem do mięsa czy ryby, a sałatka z łososiem udekorowana bratkami zamienia się w romantyczną przekąskę.
Polecamy przepisy na te i wiele innych przysmaków z bazylią, tymiankiem, rozmarynem, czosnkiem niedźwiedzim, szałwią, bratkami, chabrami, lawendą, czarnym bzem
Kulinaria zostały uzupełnione słowniczkami gatunków roślin oraz radami ogrodniczymi. Znajdziesz tu m.in. informacje, gdzie najlepiej założyć ziołową rabatę oraz jak urządzić herbarium na balkonie lub parapecie.
  • Liczba stron: 224
  • Wymiary: 21x27 cm
  • EAN: 9788327464439

  Aktualnie niedostępny

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45