-10%
Dostępność: Bardzo mało < 5 (Wysyłka w 3-5 dni roboczych)

Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie. Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy. Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników. W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na: o własne pieczywo, o drugie śniadanie do pracy i szkoły, o nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci, o desery ...
  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: Znak
  • Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
  • Data premiery: 2014-09-24
  • Liczba stron: 208
  • Wymiary: 14x20,3 cm
  • EAN: 9788324032204

36,90 zł

33,21 zł

- 1 +

Darmowa dostawa od 199,89 zł

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45