Dostępność: Brak

Znany i ceniony autor Zbigniew T. Nowak przedstawia proste i sprawdzone przepisy na wyśmienite galaretki, soki, sosy, syropy, dżemy, powidła, konfitury, nalewki, przeciery i inne specjały ze zdrowych, popularnych i łatwo dostępnych darów natury: truskawek, poziomek, malin, jagód, porzeczek, owoców i płatków dzikiej róży, czereśni, wiśni, moreli, brzoskwini, ogórków, pomidorów i papryki. Autor sięgnął m.in. do znakomitych receptur kuchni klasztornej. Każdy przepis został omówiony według prostego i przejrzystego schematu: składniki, przygotowanie, korzyści w kuchni, pożytek dla zdrowia.
  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: AA
  • Rodzaj okładki: oprawa: broszurowa
  • Data premiery: brak informacji
  • Liczba stron: 128
  • Wymiary: 14,5x21 cm
  • EAN: 9788378648130

  Aktualnie niedostępny

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45