-10%
Dostępność: Średnio < 50 (Wysyłka w 3-5 dni roboczych)

Nowa edycja książki Henryka Dębskiego, której pierwsze wydanie ukazało się w 1989 roku._x000D_
Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak._x000D_
W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.
  • Autorzy:
  • Wydawnictwo: Dragon
  • Rodzaj okładki: oprawa: twarda
  • Data premiery: 2021-01-13
  • Liczba stron: 288
  • Wymiary: 285x210 mm
  • EAN: 9788381726948

149,95 zł

134,96 zł

- 1 +

Darmowa dostawa od 199,89 zł

Potrzebujesz pomocy?
Pon - Pt. 9:00 - 17:00
tel. 22 836 54 45