Przysmaki kuchni myśliwskiej
Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego smakosza i miłośnika dań z dziczyzny a także wszystkich tych, którzy chcą odkryć jej wyjątkowy smak._x000D_
W książce znajdziesz przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia a także dzikiego ptactwa. Zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw, które docenią miłośnicy myśliwskiej sztuki kulinarnej. Spróbuj jak smakuje pieczeń z dzika z migdałami, królik z wiśniami, ragout z jelenia czy bigos z zająca. Dowiedz się jak przyrządzić wyjątkowe dania z dziczyzny we własnym domu.
- Autorzy: Henryk Dębski
- Wydawnictwo: Dragon
- Rodzaj okładki: oprawa: twarda
- Data premiery: 2021-01-13
- Liczba stron: 288
- Wymiary: 285x210 mm
- EAN: 9788381726948