Zbierz, przechowaj, zjedz
Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i wiele innych warzyw, żeby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, żeby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z własnego warzywnika lub od lokalnych dostawców, żeby stworzyć smaczne i proste potrawy?
Odkryj na nowo sezonową kuchnię i przygotuj:
wyraziste kimchi,
wyborną pastę z fety i tymianku,
makaron z kremowym sosem z jarmużu,
zupę z chrzanową śmietanką,
kremową pastę baba ghanoush
i wiele innych potraw, które zachwycą twoją rodzinę i przyjació...
- Autorzy: Ewa Wojciechowska , Johannes Wtterbck , Theres Lundn
- Wydawnictwo: Znak
- Rodzaj okładki: oprawa: twarda
- Data premiery: 2021-04-14
- Liczba stron: 224
- Wymiary: 210x165 cm
- EAN: 9788324073702